Automate your Marketing
with Womplify




 
a journey beyond

By: bro fiddeen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Nov-2007 01:11 Email | Share | | Bookmark
U p d a t e !

 
 
 
View all 9 photos...







Quote:
Ahaks! Arinie genap 6 bulan aku dah chambering..genap 6 bulan gak aku tak update fp nih...pepun,enjoy!


Wednesday, 2-May-2007 11:03 Email | Share | | Bookmark
Keje la pulak....

 



Alhamdulillah...aku grads lagik!
rasa cam baru jek aku grads civil tahun lepas nie dah nak grads syariah laks..hehehhe...
setelah 5tahun belaja,berjaya gak genggam 2 degree..
Satu civil,satu syariah law..skang start sudah zaman keje..esok,officially aku start chambering kat (Ghazi & Lim ) law firm 9 bulan...huhuhuhuhu


Monday, 5-Feb-2007 12:10 Email | Share | | Bookmark
. : Eye on Malaysia : .

Gondola sebelah aku..
 
dari bawah
View all 6 photos...





Semalam,berjaya gak aku naik Eye on Malaysia nih setelah sekian lama tertangguh plan aku nih..oklah gak..but then semalam cuaca ala-ala mendung-cerah gitu..hehehe
Bayaran masuk Rm15 tuk dewasa tuk 6 pusingan selama 15 minit...


Wednesday, 31-Jan-2007 03:37 Email | Share | | Bookmark
. : Sultan Melaka : .

salsilah keturunan sultan melaka..
depan 'istana'
gambo tepi 'istana'
View all 9 photos...



Gambo nie dah lama dah aku amik..but then baru ada peluang upload..sebenornyer tak de intention pung nak datang sinik..kebetulan jek..aku gan family dalam perjalanan pulang dari teluk mas,amik abang aku..then tetiba jek abang aku ajak gik jumpa 'Sultan' Melaka..

Bila sampai,'Sultan' Melaka kebetulan ada kat umah
Berdasarkan cakap orang kampung kat situ..dia sewa rumah nie tuk buat 'istana'..ntahlah...
Kitaorang pun layak jek dengor dia sembang..Masa nak balik ajak dia bergambo..trus dia masuk dalam amik keris dia tuk bergambo gan kitaorang..sebelum balik dia siap hadiahkan buku cenderahati yg berupa buku salsilah keturunan dan koleksi gambo permsyuran dia..hehehe..

Pepun...layan jek.




Monday, 15-Jan-2007 12:27 Email | Share | | Bookmark
. : G a d i s L i t a r : .

payung ditaja oleh Fajar,hehehe
 
 


hehehe...nie gambaq comm Autofest Engitex '07 aka Gadis Litar Uia..erm..lebih islamik sket coz pakai tudung..
erm..sebenarnya banyk peristiwa lucu sepanjang aku amik gambaq nih..and diaorang punyerler sporting abiss..cayalah korang..hehehee


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net